Використання карт світу для дизайну приміщень — Блог компанії Kaplun Global

Використання карт світу для дизайну приміщень

  • 2 роки тому
  • Статті компанії

Малюнок світу на стіні - оригінальне, сучасне і практичне рішення, що ідеально підходить до різних стилів інтер'єру кімнати. Можна підібрати дизайнерські карти для інтер'єру кухні, дитячої чи вітальні. Головне вибрати правильно найбільш підходящий варіант. Сьогодні на ринку представлено велику різноманітність карток, які використовуються для декорування стін, у тому числі точні географічні, політичні, під старовину тощо. Все залежить від бажання клієнта та можливостей виробника.

Для дизайну яких приміщень можна використати карти світу?

Карта світу в інтер'єрі повинна виділятися серед інших елементів оформлення кімнати, вони мають бути тлом для головного елемента та не приковувати увагу на себе. Малюнок розміщується на одній стіні, а інші забарвлюються в нейтральні відтінки, які можуть бути як світлими, так і темними, все залежить від типу приміщення та вибраного дизайну.

Для маленької кімнати краще вибрати не багатобарвний малюнок. Оптимальним буде позначення континентів одним кольором, а воду іншим. Це прийом дозволяє зорово збільшити площу кімнати і підійде як для спальні, так і для дитячої чи будь-якої іншої кімнати.

Малюнок може бути різноманітним, все залежить від переваг замовника, у тому числі зображення:

- одного або кількох континентів;

- рідного чи улюбленого міста;

- країни, області, метро тощо.

При підборі карти світу для інтер'єру приміщень краще використовувати кольори малюнка, які поєднуються з меблями, шторами або декоративними елементами кімнати.

карти світу

Є певні рекомендації для різних варіацій виготовлення та розміщення малюнків в окремих приміщеннях:

- Вітальня. Любителям подорожей до смаку доведеться зображення, на якому можна фіксувати місця відвідування та планувати майбутні маршрути. Для цієї категорії користувачів такий малюнок має не лише естетичне, а й практичне значення. У вітальні малюнок землі виглядає стильно та оригінально.

– Кухня. У цій кімнаті знайти вільне місце для розташування карти в інтер'єрі не просто, оскільки все заставлено шафами та іншими корисними предметами. Як варіант можна вибрати малюнок поменше, нанести контури на спеціальні штори, або замовити тематичний фартух.

– Дитяча. У кімнаті найбільшу користь принесе оригінальна карта світу на стіну із географічними назвами, реальним співвідношенням розмірів, що дозволяє уявити справжню картину світу. У такому разі малюнок буде практичним підручником із географії. Однак це може бути картинка з героями мультфільмів або ігор.

- Спальня. У цій кімнаті карту прийнято розміщувати на стіні біля узголів'я. Дизайн вибирається абсолютно будь-який, найбільш відповідний інтер'єру.

Крім того, такий варіант оформлення застосовується і для кабінетів, а за його відсутності – для відділень робочої зони від місця відпочинку у кімнаті. Контури континентів можуть бути представлені у вигляді шпалер або окремих картин у межах.

Які є матеріали для виготовлення інтер'єрних карт світу?

Карта світу для декорування стін може застосовуватися як у вигляді оздоблювального матеріалу (шпалери, плитка у ванній), так і як складові декору кімнати (штори, картини, постери). Відповідно матеріалом виготовлення може бути:

- керамічна плитка;

- різні матеріали виготовлення шпалер (флізелін, папір);

- дерево, фанера, пробка;

- рекламний пластик (акрил, ПВХ) та інші.

Якщо зацікавило виготовлення композитних та дерев'яних карт світу для обробки інтер'єру свого приміщення, звертайтесь до компанії Kaplun Global, де зможуть виготовити потрібне зображення у високій якості та за доступною вартістю.

  • Поділитися
  • Поделиться