Як оформити вивіску для салону краси? - Блог компанії Cowboy Art

Як оформити вивіску для салону краси?

  • 2 роки тому
  • Статті компанії

Професіонали в галузі PR краще за інших розуміють, що вивіска для салону краси має велике значення, адже вона може, як залучити клієнтів, так і відлякати їх.

Щоб Ваш заклад залишався затребуваним і актуальним, Вам варто замовити виготовлення рекламної вивіски під ключ чи лайтбоксів в Дніпрі на сайті нашої компанії. У команду Kaplun Global входять лише досвідчені фахівці, які мають усі необхідні навички та компетенції для того, щоб реалізувати розпорядження клієнта максимально коректно та попереджувально. Робота здійснюється в найкоротші терміни, всі дедлайн заздалегідь обмовляються із замовником.

рекламна вивіска для салону краси

Завдання вивісок для салонів краси

Насправді вивіски для перукарні чи барбершопа є не просто засобом реклами та візуальної комунікації з цільовою аудиторією. Крім того, вони служать індикатором статусу компанії на сучасному споживчому ринку, сприяють формуванню позитивного іміджу підприємства. Серед інших функцій, з якими ефективно справляються грамотно продумані неонові вивіски, слід зазначити:

- Залучення нової клієнтської бази;

Надзвичайно важливо, щоб зовнішня реклама виділялася і натомість вуличного екстер'єру, але водночас не резонувала коїться з іншими предметами і знаками загальної обстановки. У такому випадку розташування самого салону буде абсолютно неважливо, чи це приміщення торгового центру, нижні поверхи багатоповерхівки або окрема будівля – клієнти напевно помітять Вашу косметичну студію здалеку. До того ж світлові вивіски перукарень значно перетворюють міський простір, розбавляють сірість кам'яних блоків, роблять архітектурні споруди більш модерними та витонченими.

- просвітницька діяльність;

Розробляючи дизайн зовнішньої реклами салону краси, потрібно враховувати не лише естетичну, а й функціональну складову справи. Візуальний знак у поєднанні з текстом повинен мати певну символічність, відображати основну специфіку діяльності підприємства. Так, емблемою барбершопа нерідко стає образ чоловіка з бородою чи вусами, а студії епіляції використовують малюнки-обриси жіночих ніжок. Згодом у відвідувачів формується настільки міцний асоціативний ряд, що, побачивши фото вивісок салонів краси поза контекстом, вони можуть легко співвіднести організації з їх піар «візитками».

Яким має бути дизайн рекламної вивіски для студії краси?

Відповісти на питання як оформити вивіску салону краси не можна, адже складання рекламного повідомлення - це складне і трудомістке завдання, в ході вирішення якої варто передбачити відразу кілька моментів, а саме:

- написи на щиті повинні бути не просто зовні привабливими, але добре читальні;

Який сенс у інформаційному стенді, зміст якого неможливо розібрати? Краще уникати розмитих шрифтів та багатозначності фраз, а керуватися правилом «просто, ємно, стильно, ефектно». В ідеалі перед фактичною реалізацією задуму створити пробні зразки вивісок для студій краси та запропонувати людям ознайомитись з ними. Хорошим прикладом якісного маркетингу стане зображення нижче;

- не перевантажуйте відвідувачів інформацією;

Щоб привернути увагу потенційного візитера, його потрібно здивувати незвичайним поєднанням кольору, красивою картинкою або заголовком. Довгі пропозиції, багато тексту та дрібних акцентів лише перевантажують зір реципієнта, заважають йому зосередитись на темі, а тому відлякують. Щоб уникнути подібних неприємностей, оформлення вивіски салону краси краще подарувати досвідченим професіоналам, які не тільки знають основи маркетингу, але також добре розуміються на людській психології. Наше агентство зовнішньої реклами Kaplun Global заслужило довіру клієнтів та повагу конкурентів завдяки гарній працездатності та незмінно високій якості готових проєктів. Кваліфіковані фахівці оперативно справляються із завданням будь-якого ступеня складності.

- Задіяти плакати, репродукції, лукбуки, але підбирайте колірні поєднання з особливою обережністю.

З композиції, представленої на картинці, гість витягне всі необхідні йому дані за лічені хвилини і зможе легко прийняти правильне рішення. Зі змістом вітрини безпроблемно зможуть ознайомитися, як перехожі, так і водите, шляхом того, що дизайнери підібрали оптимальний під задані параметри розмір плакатів.

- не нехтуйте підсвічуванням;

Сьогодні особливо актуальною є неонова вивіска для салону краси, бо її легко можна помітити навіть у темну пору доби, в умовах негоди та при недостатньому вуличному освітленні.

вивіска для салону краси

Які ще види зовнішньої та внутрішньої реклами варто використовувати?

Власникам косметичних салонів та студій манікюру потрібно розуміти, що спрямованість та фірмовий стиль закладу мають простежуватися у кожній деталі. Саме тому варто подбати не тільки про створення зовнішньої реклами, а й замовити ексклюзивні інтер'єрні вивіски, об'ємні букви, логотипи, стели, написи з підсвічуванням або без неї. На додаток можна розглянути нестандартніші рішення (матовані скла, емблеми як у вертикальній, так і горизонтальній версіях тощо). Побачивши подібні візуальні знаки одного разу, вони завжди спливатимуть у пам'яті клієнтів, коли вони в черговий раз почують про Ваш заклад.

  • Поділитися
  • Поделиться