Як правильно повісити та закріпити вивіску на будівлі? - Блог компанії Kaplun Global

Як правильно повісити та закріпити вивіску на будівлі?

  • 2 роки тому
  • Статті компанії

Сьогодні бізнес-аналітики відзначають стрімке зростання реальної конкуренції у сфері послуг. Подібні тенденції підштовхують власників великих салонів, косметичних студій та багатьох інших торгових підприємств на мобілізацію всіх доступних їм ресурсів з метою завоювання вищого споживчого попиту. Практика показує, що зовнішня реклама є дієвим способом піару, адже вона привертає увагу нових клієнтів, відповідно приносить реальні дивіденди. Однак просто повісити вивіску на фасад будівлі недостатньо, потрібно розуміти специфіку цього питання.

монтаж вивіски

Зовнішні візуальні конструкції є частиною міського ландшафту. Будь-які маніпуляції з ними (знесення, заміна або монтаж) відображаються на вуличному екстер'єрі. Інформаційні стенди можуть як доповнювати суспільний простір, так і робити його абсолютно несмачним. Виходячи з наведених вище даних, факт того, що установка вивіски на фасаді житлового будинку регламентується законодавчо, не дивний.

Представники компанії Kaplun Global у професійній діяльності керуються принципами комплексності та інтегрованості. Крім того, фахівці створюють висококласні світлові вивіски та інші візуальні елементи в індивідуальному порядку, виходячи з побажань та вимог клієнта. На додачу вони підковані юридично, добре розуміються на процедурних моментах, пов'язаних з тим, як повісити вивіску на будинок безпечно і без зайвого клопоту. Обов'язково зверніться до досвідчених експертів, щоб уникнути неприємних ситуацій, які можуть виникнути під час монтажу зовнішньої реклами.

Етапи встановлення вивісок на будівлю

Універсальної відповіді на питання, як повісити вивіску на житловий будинок, не порушуючи чинних урядових постанов, немає. Правила, яким мають відповідати інформаційно-рекламні конструкції, у кожному окремому місті варіативні. Замовляйте образотворчі панелі та білборди тільки у перевірених виробників рекламних конструкцій, надійність яких підтверджена позитивними клієнтськими відгуками. Співробітники Kaplun Global знайомі з релевантними стандартами та законами, діють строго відповідно до заданого формату. В результаті готовий продукт відрізняється не тільки зовнішньою привабливістю та гарною якістю, але також може бути розміщений на будь-якому об'єкті одразу без внесення змін.

монтаж рекламної вивіски

У загальному вигляді установка вивіски поза приміщенням реалізується декількома способами, коли як кріплення використовують:

- металевий каркас: наперед сконструйований лист щільно прикріплюють до фасадної стіни. Цей варіант особливо актуальний для великовагових та великогабаритних проєкцій;

- кронштейни: нерідко використовуються для монтажу невеликих, легких за вагою панелей або лайтбоксів;

- основа, виготовлена з різних матеріалів, найчастіше стилі або пластику: подібний каркас прилягає до стіни, але він розрахований переважно на акуратні, маленькі щитки.

Ключове завдання, яке слід переслідувати під час реалізації подібної процедури, полягає в тому, щоб закріпити вивіску максимально старанно та надійно. Важливо, щоб композиція зберігала конструкційну цілісність під впливом агресивних факторів довкілля (дощ, сніг, вітер тощо), не загрожувала здоров'ю людини.

Особливості монтажу

Бажаєте замовити виготовлення бетонних вивісок чи оригінальних банерів? Зверніться до компанії Kaplun Global, якнайшвидше. З кожним замовником ми співпрацюємо в індивідуальному порядку. Макети конструкції створюються виходячи із заданих клієнтом параметрів, а порядок монтажу визначається залежно від:

- габаритів рекламного щита;

- його дизайн;

- Матеріал виготовлення.

Також ключовим моментом, який не можна ігнорувати, є структура споруди, де буде розміщено візуальний елемент. Власник приватного бізнесу має розуміти, що рішення встановити вивіску для реклами, неузгоджену з держ. органами, зовні власного закладу – не просто необачний, а вкрай хибний. Такий знак не лише накажуть демонтувати в найкоротші терміни, але й зобов'язують власника сплатити штраф.

  • Поділитися
  • Поделиться